Tiimiüritus on oluline osa tugeva ja motiveeritud meeskonna kujundamisest. Tööandjad otsivad pidevalt viise, kuidas oma töötajaid motiveerida, nende omavahelist suhtlust parendada ja meeskonnavaimu tugevdada ning meeskonnaüritused muutuvad üha populaarsemaks. Köögikompanii pakub sellistele sündmustele suurepäraselt sobituvat sisu: toidukoolitusel saab tiim inspireeriva ülesande, valmistab üheskoos põnevaid roogasid, eksperimenteerib uute maitsetega ja samal ajal lihvib märkamatult oma koostööoskusi.

Miks valida kokkamisega tiimiüritus?

Kui oled varem osalenud tüüpilistel meeskonnaüritustel nagu seminarid või töötoad, oled ilmselt märganud, et need ei ole alati meeldejäävad ega sisuliselt kaasahaaravad. Ühine kokkamine ei ole kindlasti klassikaline tiimiüritus, see ühendab praktilise tegevuse, loovuse ja vahetu koostöö, andes osalejatele reaalse, käegakatsutava tulemuse – valminud toidu!

Meeskondliku toiduvalmistamise populaarsus on aina kasvamas ja see ei ole juhuslik – psühholoogilised uuringud on näidanud, et käeline tegevus nagu kokkamine aitab vähendada stressi, parandab keskendumisvõimet ja tekitab meeskonnaliikmete vahel tugevama sideme. Kui inimesed teevad midagi loomingulist ja lõbusat väljaspool tavapärast töökeskkonda, paraneb nende omavaheline suhtlus, mis omakorda kajastub ka igapäevases koostöös.

  • Esile tuleb loomulik rollijaotus. Toiduvalmistamisel tuleb jagada ülesandeid ja määrata, kes mida teeb. Nii nagu tööeluski – mõni inimene on loomult planeerija, teine initsiatiivikas tegutseja, kolmas detailidele keskendunud spetsialist. Tiimiüritus, mille keskmes on kokkamine, toob need rollid nähtavale ning aitab osalejatel paremini mõista nii enda kui ka kolleegide tugevusi.
  • Paranevad suhtlus ja koostööoskus. Töökeskkonnas võib suhtlus olla formaalne ja piiratud, kuid koos süüa tehes muutub õhkkond vabamaks ning loomulikud vestlused tekivad iseenesest. See omakorda aitab murda barjääre ja tugevdada tööalaseid suhteid.
  • Suurenevad loovus ja probleemi lahendamise oskus. Ühise toiduvalmistamise käigus võivad tekkida ootamatud olukorrad – võib-olla pole kapis loodetud koostisosa või on vaja kiiresti leida uus lahendus. See sunnib inimesi kiirelt kohanema ja loominguliselt lähenema – oskused, mis on äärmiselt kasulikud ka tööelus.
  • Stress väheneb ja motivatsioon tõuseb. Igapäevane töö võib olla vaimselt kurnav, kuid käed-külge tegevus nagu kokkamine on tõestatud viis stressi vähendamiseks. Lisaks aitab positiivne tiimiüritus tõsta töötajate motivatsiooni ja rahulolu, mis omakorda vähendab soovi vahetada töökohta ja suurendab produktiivsust.
Tiimiüritus

Tiimiüritus kui investeering ettevõttesse

Edukas ettevõte ei ole ainult tugev äristrateegia ja innovatsioon – see on inimesed, kes igapäevaselt oma töö tegemisele pühenduvad. Kui meeskond tunneb end motiveerituna ja väärtustatuna, peegeldub see ka ettevõtte tulemustes. Tiimiüritus, mis keskendub koostööle ja meeskonna ühtsustundele, aitab luua tugevama ja motiveerituma töökeskkonna. Paljud tööandjad on aru saanud, et regulaarsete meeskonnaürituste korraldamine vähendab töötajate läbipõlemist ja parandab nende pühendumust. Forbes’i uuringu kohaselt tunnevad 93% töötajatest, kes osalevad regulaarselt tiimiüritustel suuremat sidet oma tööandjaga.

Väärtus, mida ühiskokkamine pakub

Tiimiüritus Köögikompaniis on hoolikalt kavandatud ning läbimõeldud sündmus. Osalejad saavad kogeda mitte ainult uusi maitseelamusi, vaid ka väärtuslikke õppetunde, mis aitavad paremini mõista meeskonnatöö olulisust. Ühine kokkamine loob võimaluse enesearenguks – töötajad õpivad usaldama oma oskusi, võtma initsiatiivi ja suhtlema avatult, mis on hindamatu nii töö- kui ka eraelus.

Köögikompanii ühiskokkamise sündmuste hind sõltub grupi suurusest ja osalejate arvust. Alla 10-liikmelise seltskonna puhul on miinimumtasuks 800 eurot, mis tagab privaatse ja meeleoluka elamuse koos professionaalse juhendamise ja kvaliteetsete toorainetega. Üle 10 osalejaga gruppide puhul arvestame tasu iga inimese kohta eraldi, pakkudes paindlikke lahendusi igas suuruses seltskonnale.

Ühiskokkamise käigus valmiva kolmekäigulise õhtusöögi maksumus on võrreldav kvaliteetse restorani 3-käigulise menüü hinnaga, kuid see ei ole pelgalt õhtusöök – siin lisandub protsessis osalemise rõõm, uued teadmised ja meelelahutuslik kogemus. Osalejad saavad lisaks suurepäraste maitsete nautimisele proovida ise kätt, õppida uusi tehnikaid ja veeta aega hea seltskonnaga. See teeb ühiskokkamisest midagi palju enamat kui tavaline restoranikülastus – see on elamus, mis jääb meelde.

Kokkuvõttes on tiimiüritus koos kokkamisega investeering meeskonna tulevikku, mis parandab nii praktilisi oskusi kui ka meeskonna ühtsust. See tegevus toob kaasa positiivseid muutusi, tõstab moraali ning annab igapäevasele tööle uut energiat ja inspiratsiooni. Tule ja avasta, kuidas ühine kokkamine võib muuta sinu meeskonna dünaamikat ja edendada innovatsiooni!