Köögikompaniis toimuvad ka ühiskokkamised ja ulukiliha õhtusöögid, mida juhendavad küttidest gurmaanid, vennad Kaido ja Kaupo Toom.
Jahimehed valmistavad teie seltskonnaga koos ülimaitsva 5-käigulise ulukiõhtusöögi. Köögis toimetamise ja õhtusöögi nautimise käigus tutvustavad nad ulukiha valmistamise eripärasid ning jagavad ka põnevaid seiku ja jutte ulukitest ja nende küttimisest.
Ühiskokkamise ja õhtusöögi orienteeruv kestus on ca 4h, köögis toimetamist jagub sellest kuni 2 tunniks. Ülejäänud aja saate nautida õhtusööki ning seltskonda peolaua taga.
Kasutame menüüs erinevate ulukite liha, mis on loomulikult vendade endi kütitud ning pärit siitsamast, Harjumaa metsadest. Menüü võib pisut varieeruda vastavalt toormevarude olemasolule.
Näidismenüü:
Põdramaksapasteedi amps jõhvikaga
Kõrvitsa-porgandi püreesupp hautatud koprajalaga
Metssea hakklihaga täidetud paprika
Metskitse karree chimichurry ja põldmarjakastmega
Kihiline rukkileiva-kohupiimavaht
Õhtusööki võmalik tellida ka oma seltskonnale tiimisündmusena!
Kui otsid kohta, mis ühendab toidu, rõõmu ja professionaalsuse, siis Köögikompanii on õige valik.
Meie juures saad oma sündmuse korraldada keskkonnas,
kus iga roog ja tegevus on loodud pakkuma Sulle meeldejäävaid hetki.
Täida vorm ja pane end kirja! Saadame sulle kinnituskirja esimesel võimalusel.