Tiimiüritus ühiskokkamisega Tallinnas
Köögikompanii ühiskokkamine on palju enamat kui lihtsalt koos söögitegemine – tiimiüritus meie juures turgutab meeskonnavaimu ja motivatsiooni!

Tiimiüritus Köögikompaniis on hästi kavandatud ning läbimõeldud sündmus, kuhu on oodatud nii kogenud köögihaid kui need, kelle seniseks suurimaks saavutuseks on olnud kiirnuudlite või keedumuna valmistamine. Jagame ülesanded ja otsustame, kes teeb mida. Nii nagu tööelus, nii saab igaüks ka köögis endale sobivaima rolli ja ülesande ning meie peakokk Kaarel Koržetsi juhendamisel laabub söögitegemine mõnusalt ja pingevabalt.
Peale roogade serveerimist saate meie peoruumis nautida õhtut oma kulinaarsete saavutuste ja klaasi veiniga. Hubane atmosfäär on garanteeritud!


Ühine kokkamine ei ole kindlasti klassikaline tiimiüritus – see ühendab praktilise tegevuse, loovuse ja vahetu koostöö, andes osalejatele reaalse, käegakatsutava ning meeleliselt nauditava tulemuse – valminud toidu! Lähtuvalt sündmuse formaadist mahutame oma stuudiosse 5- kuni 40-liikmelise seltskonna.
Miks korraldada tiimiüritus Köögikompaniis?
- Ühine käed-külge tegevus vähendab stressi ja tõstab motivatsiooni
- Kokkamise käigus arenevad loovus ja probleemi lahendamise oskus
- Koostöös paraneb suhtlus ja oskus töötada meeskonnana
- Tiimiüritus on investeering meeskonna ja ettevõtte tulevikku
Meie klientide tagasiside
“Kui keegi otsib vahvat tegevust väikesele ettevõttele või sõpruskonnale, olete kindlasti õiges kohas.
Kaarel ja Margus on oma ala profid ning teevad kõik selleks, et seltskond end mõnusalt tunneks – ja kusjuures see tuleb neil väga hästi välja. Küsida võib kõike, nii kokkamise kui nugade kohta.
Teinekordki!”
Jetmar OÜ
“Kogu ürituse formaat oli meie meelest suurepärane- 4 tundi tegevust, õpitud oskused, maitsev toit ning piisavalt aega ka ärijutte ja muid jutte omavahel rääkida. Osalejad jäid väga rahule ning juba uuriti, kas sarnast tegevust saaks korrata.
Kindel soovitus meie poolt.”
Uponor Eesti OÜ
“Meie saime igaljuhul suurepärase kogemuse – lisaks söögitegemise nippidele õppisime ka nugade teritamist ja uusi retsepte. Üritus oli hästi korraldatud, võimaldades kõigil osaleda erinevates toiduvalmistamise etappides Marguse ja Kaarli sõbralikul juhendamisel. Soovitame kindlasti – saime nii uusi teadmisi kui ka maitsva õhtusöögi!”
Advokaadibüroo Küllike Namm